Zoeken naar workshop glas in lood

workshop glas in lood
Glas In Lood Groningen.
Glas in Lood Groningen is verhuisd naar Suikerlaan 40. Glas in Lood Groningen is gevestigd in een mooie loods gelegen op het voormalige terrein vd Suikerunie langs de westelijke ringweg in Groningen. Glas in Lood Groningen. Atelier Glas in Lood Groningen is een ambachtelijk atelier.
Workshops @ Atelier Mestdagh! Mestdagh.
Atelier Mestdagh start met workshop glas-in-lood voor beginners. Wat willen we bereiken? Deze workshop is een eerste kennismaking met het ontwerpen en vervaardigen van een niet-gebrandschilderd glas-in-loodpaneel. U wordt begeleid in het maken van een eenvoudig ontwerp en de uitvoeringstekening.
Kies voor een cursus glas in lood Glas en lood cursus online.
Zelf glas in lood maken is een unieke en creatieve invulling van een vrijgezellenfeest of vriendenmiddag, maar ook geïnteresseerden in deze vorm van glaskunst kunnen een glas in lood cursus volgen. Bekijkt u de voorbeelden van onze glas in lood kunstwerken op de website, en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden.
Ieder idee een uitdaging De website van lajina1!
Op dinsdag 17 september 2019 beginnen de cursussen weer. Er zijn nog steeds plaatsen open om deel te nemen aan een cursus glas in lood op dinsdag of donderdagavond of zaterdagmorgen. Wil je eerst een kijkje komen nemen? Dat mag tijdens de lesavond of probeer het eerst uit tijdens een workshop!
Atelier Glaskunst Atelier GlasKunst.
Atelier Glaskunst is het juiste adres voor uw nieuwe glas in lood ramen naar uw of mijn ontwerp, restauratie en reparatie van uw oude glas in lood ramen. Ook voor het inbouwen van uw bestaande of nieuwe glas in lood ramen in dubbelglas bent u hier aan het juiste adres. Dit is een uitstekende manier om de authentieke sfeer van glas in lood te combineren met het comfort van isolatieglas. Wij leveren aan de hobbyist en professional een totaal pakket van gereedschappen en materialen.
Opleiding Glasramen Tiffany's' Glasshop, Dentergem.
Cursus glas in lood. U bent gefascineerd door de ambacht van glasramen? Dan is er goed nieuws voor u. Wij bieden namelijk cursussen aan in het maken van Tiffany ramen en lampenkappen, in ons volledig uitgeruste atelier. Er zijn 2 types van cursussen.:
Glas Glas in in lood Lood Nora Haarlem Wiggers. Atelier Nora Wiggers.
Verschillende keren per jaar geef ik bij Het Terras een cursus glasfusing. Ik ben van plan workshops van een hele dag te organiseren. De prijs zal ongeveer 12000, per dag bedragen. Meer informatie over deze workshop verschijnt binnenkort op deze web-site. Workshops in Maarn. Op de Maarnse Berg in Maarn staat midden in het bos mijn atelier De Boshut. Het is de plek waar ik mijn opdrachten uitvoer en waar ik verschillende workshops geef.: Eéndaagse workshop glasfusing: Prijs: 12000, per persoon per dag. De workshop is inclusief glas en ovenbrandingen. Maximaal drie deelnemers. Eéndaagse workshop brandschilderen: Prijs: 12000, per persoon per dag. De workshop is inclusief verf en ovenbrandingen. De gebrandschilderde glaasjes die tijdens de workshop gemaakt worden kunnen eventueel tijdens een tweedaagse glas-in-loodcursus in een raam verwerkt worden. Maximaal drie deelnemers. Tweedaagse workshop glas-in-lood voor beginners: Prijs: 22000, per persoon voor twee dagen. U leert een ontwerp te maken, glas te snijden, het glas in het lood te zetten, het paneel te solderen, te kitten en af te werken. De workshop is inclusief materiaal.
Workshop Atelier Glas Loes.
Ik vind het heerlijk om mijn enthousiasme voor het glazeniersambacht over te brengen en help je graag met mijn kennis en kunde, zodat je zelf aan de slag kan gaan met glas in lood! Met plezier nodig ik je uit om in onze Pop-up Workshop locatie in overleg deel te nemen.
index.
in de Eindhoven Winkel tegenover Boekhandel Van Pierre. glas in lood: 14 maart. 2020, lees hier meer. of mail bij interesse! Glas in Lood Atelier van Josette Pijnenborg. Wil je jouw ramen in oude stijl terugbrengen of in een nieuwbouw huis van je ramen echte eyecatchers maken?
Glazenier koud glas bewerken workshop Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Glazenier koud glas bewerken workshop. Maak kennis met deze unieke ambacht. Glas in lood is één van de oudste kunstambachten. De techniek om gebrandschilderd glas te vervaardigen, is de laatste duizend jaar nauwelijks veranderd. Het gebeurt nog altijd op traditionele wijze, met antiek mondgeblazen glas en brandschildering.
Workshop glas-in-lood Heleen van der Spek Glasatelier.
Als u na afloop van de workshop wilt doorgaan met glas in lood kunt u bij hem terecht voor een vervolgcursus die aansluit op de workshop in zijn atelier Kijkglas te Noordwijk. 2201 PG Noordwijk. De workshop kost 115 inclusief materiaal, lunch, een praktisch en rijk geillustreerd handboek, koffie, thee en drankjes.

Contacteer ons