Op zoek naar glas in lood cursus amsterdam?

glas in lood cursus amsterdam
Glas in lood, glas in lood amsterdam cursus.
Kom naar onze winkel en neem gerust uw tijd om onder het genot van een kopje koffie of thee te bladeren door onze bibliotheek met patronen! U krijgt ook uitleg over het berekenen van een raam en glas in lood amsterdam cursus de werkwijze bij een restauratie, glas in lood amsterdam cursus.
Cursus Glas in lood Cursussen Workshops cursussen Nu in het museum Rijksmuseum.
In deze cursus leert u meer over het glazeniersambacht en maakt u zelf, stap voor stap, een klassiek glas-in-loodraam. Alle aspecten van het glas-in-lood komen in deze cursus aan bod: sjablonen knippen, glas snijden, het glas in lood zetten, solderen en kitten.
Workshops en cursussen bij Glas in lood Noord-Holland Cursussen-en-workshops.nl.
Ons doel is dat u na de tweedaagse cursus zelfstandig glas in lood ramen kunt maken. Tijdens de glas in lood cursus leert u ondermeer welk gereedschap u nodig heeft, wat voor een glas er allemaal is, hoe u dit het beste kunt snijden en slijpen, hoe het lood om het glas gelegd moet worden, hoe te solderderen etc.
Franssen Glas in Lood Glas in lood.
Restauratie glas in lood. Nieuw glas in lood. Naar eigen ontwerp. Workshop glas in lood. Enkele ervaringen van klanten.: Prachtige glas in loodramen in ons jaren 30 huis. Goede communicatie, veel tijd besteed aan de ontwerpfase. Wij vroegen ons af of ons idee van glas in lood ook uitgevoerd kon worden. Irm Franssen heeft samen met ons er voor gezorgd dat het kon en nu het klaar is genieten we er iedere dag van. Irm Franssen heeft ons erg goed geholpen, niet alleen met het maken van de vele glas in loodramen maar ook met het plaatsen hiervan. Deskundig, netjes en alles volgends afspraak. Na drie offertes te hebben gekregen om 9 glas in loodramen te laten maken was Irm Franssen het snelst en het vriendelijkst in prijs. Achteraf erg blij met de hele afwikkeling. 1013 AP Amsterdam.
Jessica Glass Art Atelier, workshops Glas-in-Lood, Tiffany, Brandschilderen, Glasfusing.
Dat kan door middel van de techniek glas in lood, of door Tiffany, dat is een techniek met koperfolie. Maar ook kunnen we glas versmelten tot sieraden en of schalen, kunstvormen etc. Er is heel veel mogelijk met glas. Heeft u altijd al eens een wens gehad om iets van glas te maken, dan is dat allemaal mogelijk bij ons. Wil je iets maken wat hier niet bijstaat dat kan ook, we bespreken dan eerst de mogelijkheden. Bekijk alle glastechnieken. Ons doel is om u altijd met een mooi werk naar huis te sturen, waarna u met een tevreden en voldaan gevoel terugkijkt op de workshop of cursus.
Bizar GlassArt Glas in lood en Tiffany speciaalzaakBizar GlassArt Glas in lood en Tiffany speciaalzaak Bekijk onze online galerij, neem een cursus of kom gewoon een keertje langs! We hebben alles van kunst tot koperfolie, van glas-in-lood tot gereedschap.
Bizar GlassArt Glas in lood en Tiffany speciaalzaak. Bekijk onze online galerij, neem een cursus of kom gewoon een keertje langs! We hebben alles van kunst tot koperfolie, van glas-in-lood tot gereedschap. Ruysdaelstraat 27 1071 WZ Amsterdam T 020 67 67 796 e-mail: info@bizarglassart.nl.
glas in lood ontwerpen cursus ontwerpen tekensoftware Glass Eye 2000.
portfolio glas in lood. projecten Glass Eye glas in lood. Tiffany nieuw restauratie. Sinds 2003 maken en restaureren wij met liefde en passie glas in lood en tiffany in de regio Amsterdam. Wij ontwerpen met Glass Eye 2000, maken, repareren en/of restaureren glas in lood ramen.
Studio illusie Glas Glas en schilderatelier Studio illusie Baarn.
de volgende workshops volgen.: Basiscursus Glas in Lood. Brandschilderen op glas. Restaureren van glas-in-lood. Tevens kunt u op het schildersatelier op aca demisch niveau schilderles krijgen, in de volgende technieken., Tekenen en Schilderen. De Charles Bargue tekenmethode. De grisaille onderschildering. Alla Prima schilderen. De eer ste mogelijkheid inschrijving is voor, februari en maart 2017. Maak een keuze en. Schrijf u nĂº in! Ik wil meer informatie over de lessen. Voor het beschilderen van glas is een speciale verf nodig. Deze heeft een bruinachtige kleur en bestaat uit fijngemalen ijzeroxide en poederglas, vermengd met borax als bindmiddel. Bij verhitting versmelt de verf met het glasoppervlak. Door het gebruik van penselen en kwasten Daskwast, spalter en loper van verschillende maten en materialen kan een grote variatie aan effecten worden verkregen. Glasschilderen heeft echter als voornaamste doel, het binnenvallende licht zo kunstig mogelijk te doseren. Mijn specialiteit: het schilderen van ornamenten, heraldische wapens en portretten. Restauraties nieuwe werken. Studio illusie Glasbewerking wil als partner voor opdrachtgevers. ontwerpers een rol spelen in het behoud en de ontwikkeling van het Cultureel Erfgoed in Nederland. Vanuit mijn specialisatie kan ik de benodigde kennis en vakmanschap bieden. Werken gerealiseerd o.a.: Theater CarrĂ© Amsterdam.
workshop glas in lood op waanzinnige lokatie! Cursussen en Workshops Marktplaats.nl.
workshop glas in lood. glas in lood. glas in lood ramen nieuw-restauratie-reparatie-isolatieglas. glas in lood ruitje op lokatie vervangen? Bekijk alle advertenties. Advertenties door Google. Advertenties door Google. Franssen glas in lood. 8 jaar actief op Marktplaats. Bekijk meer advertenties. workshop zaagtafel bob ross pioneer dj. Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Almere Tilburg Groningen Breda Nijmegen.
Glas in Lood. Glas in Lood.
Wil je ook Glas in lood ramen leren maken? Schrijf je in via het Inschrijvingsformulier. Je krijgt van ons dat een email dat we je inschrijving ontvangen hebben en vervolgens een bericht met de betaalgegevens. Kan of wil je daar niet op wachten? Maak dan zo snel mogelijk het verschuldigde bedrag over op IBAN rekeningnummer NL14INGB0000700399 ten name van de Openbare Werkplaats, onder vermelding van de betreffende cursuscode en cursusdatum om je inschrijving definitief te maken. De volgorde van inschrijving wordt bepaald door de betaling! Lees onze Cursusvoorwaarden. Heb je niet kunnen vinden waar je naar zoekt, wil je direct aan de slag, heb je specifieke wensen of een groep vrienden waarmee je iets wil leren? Neem dan contact met ons op voor een cursus op maat. Ga terug naar Cursusaanbod. 2019 De Openbare Werkplaats Cruquiusweg 78, 1019AJ Amsterdam 020-468 0581 info@openbarewerkplaats.nl.
Cursussen Webwinkel Buurtwerkplaatsen Buurtwerkplaatsen.
totaal: 25 cursussen. Cursus Start datum Eind datum Tijd Prijs Lessen Plekken Edelsmeden. ma 20 januari 2020. 24 februari 2020. 3D Modelleren met Blender. ma 27 januari 2020. 09 maart 2020. Zeefdrukken op Keramiek. di 04 februari 2020. 17 maart 2020. do 06 februari 2020. 02 april 2020. do 06 februari 2020. 16 april 2020. do 13 februari 2020. 26 maart 2020. Tiffany 2 en 3D. ma 17 februari 2020. 06 april 2020. Brandschilderen op Glas.

Contacteer ons