Op zoek naar cursus glas in lood?

cursus glas in lood
Glazenier Opleiding Syntra West.
Het vervaardigen van een gebrandschilderd glas is de laatste 1000 jaar nauwelijks veranderd en gebeurt nu nog steeds op traditionele wijze. In deze opleiding leer je de métier aan van echte ambachtsmensen. Voor wie is deze opleiding bestemd? Deze 3-jarige beroepsopleiding richt zich tot personen die als zelfstandige tewerkgesteld zijn in de sector of personen die zich beroepshalve wensen te heroriënteren in de kunstambachtelijke sector. Er is geen voorkennis vereist. Wat kent u na het volgen van deze opleiding? Men leert er verschillende glassoorten en types loodprofielen te snijden en samenstellen van een glas-in-lood-raam. Veilig en efficiënt gebruik van de glasverven en de mediums, bewerken van het glas zandstralen, brandschilderen, ontkleuren., In de lessen Toegepaste kunstgeschiedenis krijgt men het nodige inzicht in historische en hedendaagse glaskunst en verwerft men een kunstkritische beoordeling. download de fiche info aanvragen. Glassoorten en loodprofielen. Glasverven en typische eigenschappen. Atelierinrichting: materiaal en benodigdheden. Verticale, horizontale en diagonale beweging: ook vrije oefeningen. Techniek sjablonen snijden. Glas in lood. Waterdicht maken van de assemblage.
Cursussen volwassenen De website van lajina1!
Cursus glas in lood basis te hebben doorlopen. Bij het volgen van deze cursus voor gevorderden heeft men de vrijheid om naar eigen inzicht zijn glasraam te ontwerpen en te maken, een glassnijder dient u zelf aan te schaffen, de benodigde gereedschappen kunt u nog van ons gebruiken, het benodigde glas en materialen kunt u via ons inkopen, u bepaalt zelf hoe groot en hoe duur uw werkstuk wordt.
Glaskunst Academie Mechelen.
In de Academie staat kunst centraal. Skip to content. Figurentheater / Makers. Vormstudie, compositie, kleurstudie. Smelt en fusietechnieken. Zandstralen, graveren, zeefdrukken, brandschilderen. Pâte de verre. Dag en avondcursus. Docent: Bavo Tiebos. 8u/week gedurende 5 jaar. Dinsdag en woensdag van 14u tot 17.30u en van 18.30u tot 21.15u.
Glas in Lood Brandschilderen Atelier 27.
Glas in Lood. Er worden doorlopend beginners en gevorderden cursussen gegeven, men kan altijd instromen. Cursus glas-in-lood van 10 lessen. Dit is een kennismakingscursus die je in staat stelt om met vlak glas te werken en je eigen ontwerp uit te voeren in lood.
Opleiding Glasramen Tiffany's' Glasshop, Dentergem.
Breektang PCJ 5. Alle materialen nodig voor het maken van de stukken zijnde.: Alle glas in categorie A. Patina en polish. Cursus type 2 zijn materialen inbegrepen. Type 1 10500., Type 2 8000., Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder! Ontwerp en fabricatie van Tiffany glasramen en glas in lood op maat.
Welkom De Glasloods.
Samen bekijken we wat bij u past en wat uw wensen zijn. Op basis daarvan maken wij het ontwerp op maat. Volg hier een workshop glas in lood. Volg hier een cursus glas in lood. Wij staan 20, 21 en 22 December op de kerstmarkt in Venray!
Workshop glas in lood Glasatelier Artique.
de benodigde materialen en drinken met iets lekkers. Eventuele lunch en bijbehorende kosten in overleg. Heeft u belangstelling voor, of vragen over deze workshops, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Ook kunt u gerust aan komen tijdens onze openingstijden. Zelf aan de slag met een cursus glas in lood?
Cursus Glas in lood Cursussen Workshops cursussen Nu in het museum Rijksmuseum.
In deze cursus leert u meer over het glazeniersambacht en maakt u zelf, stap voor stap, een klassiek glas-in-loodraam. Alle aspecten van het glas-in-lood komen in deze cursus aan bod: sjablonen knippen, glas snijden, het glas in lood zetten, solderen en kitten.
Glas in lood atelier 18 jaar Academie Merksem.
muziek woord dans beeld. Glas in lood atelier 18 jaar. Glas in lood atelier 18 jaar. Over de opleiding. Ben jij geboeid door glas en de vormen die het kan aannemen? Door het vakmanschap, de techniek, het ambacht? Hoe je het kan integreren in lood?
Glasatelier Aalsmeer cursussen.
Als u zich opgeeft voor deze cursus plannen wij gezamenlijk een dag in. U maakt een leuk glas in lood paneel van ongeveer 34 x45 cm waarbij naast het ontwerp, glas snijden, glas zetten en het solderen evenals het kitten op deze dag aan de orde komt.
Workshop/Cursussen Glasatelier Liesbeth Kocken.
Naast de ééndaagse workshop is het ook mogelijk om een cursus te volgen. Deze glas in loodcursus bestaat uit 6 maandagavonden van 1900: tot 2130: uur. Tijdens deze zes lessen maak je kennis met het ambacht van glas in lood.

Contacteer ons