Resultaten voor pianostemmer emmen

pianostemmer emmen
Piano Atelier Sjoerd Heijda Piano Atelier Almelo.
Na de opleiding tot pianostemmer/technicus te Emmen, werkte Sjoerd Heijda bij diverse gerenomeerde piano-bedrijven. Sjoerd Heijda is regelmatig werkzaam als concertstemmer. Op marktplaats en soortgelijke advertentiesites worden regelmatig door particulieren pianos of vleugels te koop aangeboden voor aantrekkelijke prijzen. In onze Showroom.
Erik van der Heide Pianostemmer Zwolle Pianostemmen Zwolle Piano onderhoud en restauratie De juiste boventoon.
Ik wilde niet zelf spelen, ik wilde een vakman worden, net als mijn vader. Na de opleiding voor pianostemmer en techniek in Emmen ben ik de opleiding Klavierbauer gaan volgen in Duitsland. Ik wilde weten hoe een piano en vleugel vanaf de ruwe stam is opgebouwd tot een concertinstrument. Het was een bijzondere ervaring om drie en half jaar in een bedrijf van wereldklasse opgeleid te mogen worden, bij Steinway Sons in Hamburg zie ook getuigschrift. Niet de enige opleider tot Klavierbauer, wel de beste en uniek in de wereld. Werk als pianostemmer. Ook heb ik gewerkt bij Evert Snel in Werkhoven. Ik wilde graag weten hoe een restauratie op topniveau gaat. In 1995 ging ik werken als concertstemmer en begon ik ook zelfstandig. Ik kocht een Steinway Sons vleugel die ik verhuurde voor cd-opnames. Onder andere aan.: Jasperina de Jong. Boudewijn de Groot. en vele anderen. Sinds 2008 ben ik vaste stemmer van het conservatorium Artez Zwolle en vanaf 2009 van de Steinway Sons concertvleugel van theater Odeon/de Spiegel.
Peter Roelofsz Pianostemmer in Emmen Reparatiedienst Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Peter Roelofsz Pianostemmer Emmen. Geef als eerste een beoordeling aan Peter Roelofsz Pianostemmer in Emmen. Gerelateerde bedrijven Peter Roelofsz Pianostemmer Emmen. De Tovenaar's' Schaar. De Tovenaar's' Schaar. GetOut Sport2000 B.V. Ruben Wemmenhove Pianostemmer. Rijwielshop Greve Grootjans. Oosterwijk WZ 66-A.
Frank Tijman Pianostemmer-Technicus 0314-327464 joannatijman@hotmail.com.
Ruim 40 jaar ervaring in pianostemmen, concert stemmen van vleugels en pianos ook onderhoud en reparatie. Stemmen en onderhoud voor particulieren, theaters en muziekscholen. Technicus en vakman voor deskundige reparatie. Uw piano verdient een vakman. Vakmanschap onstaat alleen door ervaring en gevoel voor het instrument.
Pianospecialist Nooit Meer Vals werkzaam vanuit Assen Asser Courant.
Zuiverheid, klank en muziek zijn voor mij de belangrijkste sleutelwoorden in het werk. De pianostemmer werkt vanuit huis en nu hij in Assen woont, zijn pianobezitters in Drenthe nog gemakkelijker te bereiken dan voorheen. Het wonen in Assen bevalt me uitstekend. Ik hoop hier uitbreiding van mijn klantenkring te vinden en kan mijn bestaande klantenkring vanuit Assen uiteraard nog steeds prima bedienen. Stemmen gebeurt op locatie, omdat een piano natuurlijk niet zo eenvoudig te vervoeren is. Voor de restauratie van pianos heb ik een werkplaats. Christiaan van Batenburg wist al jong dat hij hetzelfde vak wilde beoefenen als zijn vader Jan. Ik heb daarom de pianovakschool gedaan in Emmen en ook veel geleerd bij mijn eerste werkgever, de firma Ganzevoort, waar ook mijn vader heeft gewerkt.
De piano specialist.
De piano specialist. Duis auctor ligula nec sapien feugiat, ac cursus risus sodales. Aliquam erat volutpat. Vivamus dictum metus sed ligula aliquam rutrum. Cras aliquam feugiat enim, eget ultricies nulla auctor vel. Etiam rutrum cursus fringilla. Pellentesque odio elit, volutpat eu eleifend varius, efficitur at ipsum. Het reviseren en restaureren van pianos en vleugels. Lienackers 21 7824PS Emmen.
Neem contact op met Peter Roelofsz Pianostemmer.
Ik stem vleugels en pianos door heel Drenthe, dus in Assen, Borger, Beilen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel en omstreken; bovendien ook in Hardenberg, Ommen en omgeving. Eén tarief, geen. Sedert 1985 gediplomeerd pianostemmer. Samenwerking met: Wim Feldhaus revisie en vleugelspecialist te Nieuw Weerdinge.;
Reviews over Peter Roelofsz Pianostemmer Opiness Spreekt uit ervaring.
Postzeg./Munten Centrale Emmen. Peter Roelofsz Pianostemmer. Reviews zijn afkomstig van.: Peter Roelofsz Pianostemmer. Voeg een nieuw bedrijf toe. Winnaars Beste Service Awards 2018. Amsterdam, 30 januari 2018 Gisterenmiddag zijn dertien Nederlandse dienstverleners beloond met de Opiness Beste Service Awards van 2018 in de unieke locatie van FreshForward te Hilversum.
Anton Stulp Pianodocent / Dirigent 0591-625595 antonstulp@hotmail.com.
Hardholt Pianostemmer A A. Voorpagina Drenthe Emmen Anton Stulp Pianodocent / Dirigent. Anton Stulp Pianodocent / Dirigent. TIP: Vergelijk altijd voordat u koopt. Vergelijk 5 Verhuisbedrijven werkzaam in Emmen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd! Laan van de Marel 38 7823CA Emmen Drenthe.
Peter Roelofsz Pianostemmer Emmen 7812 JM Emmen, Zweelerbrink 78.,
Kompass is here for you from Monday to Friday 9am to 5pm. 830: tot 1230: en van 1330: tot 1700: uur 1600: op vrijdag." Opzoeking te breed. Verfijn uw zoekopdracht Locatie Wat, wie? Drente / Emmen / Peter Roelofsz Pianostemmer. Peter Roelofsz Pianostemmer.
Peter Roelofsz Pianostemmer in Emmen.
Reparaties en Renovaties. Reparaties en Renovaties in Emmen. Peter Roelofsz Pianostemmer. Peter Roelofsz Pianostemmer in Emmen. Peter Roelofsz Pianostemmer. Zweelerbrink 78 7812 JM Emmen Nederland. Dit bedrijf delen. Eigenaar van dit bedrijf? Pas uw gegevens aan. Omschrijving Peter Roelofsz Pianostemmer.

Contacteer ons