Meer resultaten voor glas in lood glas

glas in lood glas
Glas in lood Glas De Grom.
al of niet in figuur of antiek glas. is stilaan een zeldzaamheid omdat meerdere. productieovens zijn stilgelegd. De kans dat voor herstellingen een zelfde glas wordt gevonden als er in uw huidig glas lood staat is dus klein maar wij zoeken wel een oplossing met een min of meer gelijkaardig glas.
Glas in lood enkele uitvoering Glaskoning.be.
Glaskoning biedt namelijk een diversiteit aan opties, zodat u evengoed een keuze kunt maken voor glas in lood dat bij een moderne stijl moet passen of juist meer afgestemd dient te worden om de klassieke stijl te benadrukken. Overigens dienen deze speciale ramen niet alleen ter decoratie, maar kan de beglazing uiteraard eveneens worden gebruikt om de inkijk te beperken. Glas in Lood voor deuren, erkerramen en en-suite deuren. Glaskoning biedt u veel verschillende mogelijkheden om een keuze te maken. Zo kunt u bij ons terecht voor glas in lood beglazing voor deuren, maar ook voor erkerramen of voor bovenramen. Ook en-suite deuren zijn uiteraard perfect om het interieur van bijvoorbeeld een jaren dertig huis in oude glorie te herstellen. De prijzen op de website zijn gebaseerd op maximaal 40 vakjes in een rechthoekige vorm. U kunt bij Glaskoning echter terecht voor allerlei soorten vormen en het is dan ook mogelijk om een offerte op maat te ontvangen als u een tekening opstuurt.
Brandglas glas in lood glas-in-lood loodglas Klear West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Moorslede Kortrijk.
Restauratie gebeurt indien mogelijk ter plaatse. Lukt dit niet dan wordt het glasraam in ons atelier hersteld. Voor glas in lood werken we volgens de regels van de oude ambacht voor een optimale restauratie. Zowel nieuwe glasramen of bestaande kunnen in isolatieglas worden gemaakt. Naast glas in lood en brandglas kan u bij ons ook terecht voor andere glassierkunsten. Warmglastechnieken een verscheidenheid aan technieken om glas te verwerken. Daaronder verstaan we fusen slumpen vormsmelten pate de verre. Zandstralen een matteringstechniek waarbij aluminiumoxide onder druk tegen het oppervlak worden gespoten. Enkele toepassingen grafzerken/monumenten huisnummers bedrijfsplaten / logo's gedenkplaten relatiegeschenken. Wij geven op regelmatige basis demonstraties glasblazen.
Glasfabrikant en glasbewerker AAG Wommelgem Antwerpen.
Bent u geïnteresseerd in ons werk als glasbewerker of u heeft nog vragen over onze producten en prijzen? Dan mag u ons vrijblijvend contacteren. Fabrikant glas in lood. Wij fungeren als fabrikant groothandelaar van bewerkt glas. Doornaardstraat 21 2160 Wommelgem. 03 353 36 64. 0475 28 87 83. Ga naar je Mobile MS. designed by met MySite.
Valk glas in lood Glas in lood ramen Haarlem, glas in lood Haarlem, glas in lood ramen Haarlem.
We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen in ons atelier als u wil zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van glas in lood. We maken de mooiste ontwerpen voor u, die we vakkundig bewerken tot prachtige ramen.
Glas in lood Wikipedia.
Desondanks is een glas-in-loodraam een tamelijk zwakke constructie, zodat grotere uitvoeringen ter versteviging bevestigd worden aan aparte stalen spijlen. Grotere ramen bestaan doorgaans uit meerdere deelramen. Deze deelramen beschikken dan elk over een eigen sponning die tezamen het gehele raam vormen zie de foto. Dubbel glas bewerken. Om de uitstraling van glas in lood te combineren met een goede warmte-isolatie is het mogelijk glas in lood te monteren in dubbel glas. Er gaat echter wel iets van de uitstraling verloren, doordat de structuur van het glas in lood niet meer zo goed te zien is. Het is echter beter om het glas in lood in een frame aan de binnenzijde tegen de bestaande isolerende beglazing te plaatsen. Hierdoor staan het glas en het lood niet bloot aan de temperaturen die tussen de dubbele beglazing kunnen ontstaan. Het gaat om temperaturen die kunnen oplopen tot 60-70C en dit is op de lange duur schadelijk voor het raam.
Glas in Lood Boekel Diverse technieken vakkundig toegepast.
Glas in Lood Tiffany. Mooie glas in lood decoratie aanschaffen. Ben je op zoek naar een unieke woonaccessoire? Kom dan eens langs bij Galerie Het Ateliertje om het schitterende glas in lood in Boekel te bekijken. Wij maken hiermee onder meer ramen, lampen en raamhangers. Kom eens bij ons langs om de producten te bekijken, tiffany glas te kopen, of de mogelijkheden te bespreken.
Glas in lood Antoons glas.
Een bestaand loodraam kan in dubbel hoogrendementsglas worden gemonteerd, zodat de beglazing tot 3 maal toe beter gaat isoleren en een ideale oplossing vormt bij renovatie of recuperatie. Hierbij wordt het bestaand glas in lood verkleind, zodat we dit kunnen inbouwen in hoogrendementsglas. Zo stijgt ook de isolatiewaarde van het glas aanzienlijk tot een maximale Ug-waarde van 1.3. Bij breuk kan een bestaand glas in lood hersteld worden en kan het lood herzet worden, mocht het geen stevigheid meer bieden door bijvoorbeeld loodmoeheid. Bovendien beschikken wij over een ruime stock antiek en mondgeblazen glas en kunnen wij gebroken stukken moeiteloos vervangen. Ook voor nieuwe loodramen of eigen ontwerpen kan u bij ons terecht. Contacteer ons hier voor glas in lood. Antoons glas Vilvoorde. 32 477 355 266. Antoons glas Lochristi. 32 479 285 324. Site by wizarts.
Glasfabrikant, glasbewerker, glashandel Wommelgem, Antwerpen AAG.
Fabrikant groothandel voor bewerkt glas. AAG-Antwerp Artistic Glass in Wommelgem bij Antwerpen. AAG-Antwerp Artistic Glass te Wommelgem Antwerpen. is een glasbewerker en glasfabrikant die gespecialiseerd is in glas in lood. Bent u liefhebber van glas of u zoekt mooi bewerkt glas om te kopen?
Glas in lood gevat in isolatieglas www.glaskoning.be. Glas in lood gevat in isolatieglas Glaskoning.be.
Home / Specialisaties / Glas in lood gevat in isolatieglas. Glas in lood gevat in isolatieglas. Glas in lood in isolatieglas. Om de uitstraling van glas in lood te combineren met een goede warmte isolatie is het mogelijk glas in lood te monteren in dubbel glas. Er gaat echter wel iets van de uitstraling verloren, omdat de structuur van het glas in lood niet meer zo goed te zien is. Daarintegen is bijvoorbeeld het onderhoud hierdoor heel simpel en snel te doen zonder dat het eventuele leksporen achterlaat. Glas in lood ramen geven sfeer aan uw huis, waarbij u kunt genieten van de kleuren en structuren van het glas door de wisselende lichtinval. Glas in lood past in ieder huis, zowel in modern als klassiek en dankzij de vele mogelijkheden en glassoorten is er voor ieders smaak wel wat te vinden.
Home Voor Glas in Lood.
Voor Glas in Lood. Voor Glas in Lood Apeldoorn zorgt voor een unieke sfeer. Op onze website vindt u gedetailleerde informatie over de vele maatwerk toepassingen die er vandaag de dag voorhanden zijn op het gebied van glas-in-lood. Dankzij het grote aantal nieuwe mogelijkheden mag de ambachtelijke kunst van het glas-in-lood zetten zich in een toenemende populariteit verheugen. Steeds vaker zien we in oude en moderne woningen spectaculaire glas-in-lood ramen en bovenlichten terugkomen. En niet zelden zijn de glas-in-lood ramen door de eigenaren zelf ontworpen.

Contacteer ons