Resultaten voor glas in lood decoratie

glas in lood decoratie
Glas-in-lood-atelier Kkherne www.kukherne.nl.
U vindt bij ons een grote voorraad aan oude antieke 60 150 jaar glas-in-lood, decoratie, en gebrandschilderde ramen uit het binnen als zowel buitenland. Teven kunt u bij ons terecht voor.: in thermopane zetten. Voor oude suite, paneel, binnen en buitendeuren bent u bij atelier Kkherne" te Zwaagwesteinde op het juiste adres.
Home.
Glas decoratie, glas in lood en aanverwanten. Graag willen we u kennis laten maken met wat er zoal mogelijk is met onze Decorative Resin, een 2-componenten hars die voor decoraties op glas en andere gladde ondergronden wordt gebruikt. Bekijk onze creaties.
Glas-in-lood raamhangers Atelier Domstad.
Raamhangers kunnen gebruikt worden om de inkijk te beperken of puur ter decoratie. Meestal plaatsen wij deze in een metalen of houten frame voor de stevigheid. Het is ook goed mogelijk om oude glas-in-lood deuren/ramen om te bouwen tot raamhangers. Wij bieden tevens de mogelijkheid om gezandstraalde ramen toe te passen. Hierover kunt u meer vinden onder het kopje gezandstraalde raamhangers. Een raamhanger kan ook een mooi cadeau of relatiegeschenk zijn, waarbij uw persoonlijke wensen worden verbeeld in het glas. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Bekijk de mogelijkheden. Glas-in-lood in isolatieglas. Ontwerpen van nieuw glas-in-lood. Glas-in-lood jaren 30. Glas-in-lood rond 1900. Art Deco en Amsterdamse School. Glas-in-lood ramen, bovenlichten en erkers. Glas-in-lood deuren en ensuite deuren. Glas-in-lood trap en tochtportalen. Glas-in-lood koepels en plafonds. Eigentijds en modern glas-in-lood. Glas-in-lood in stalen ramen en kozijnen. Monumentale restauratie van glas-in-lood. Glas in lood uitgevoerd in uw regio.
Glas in lood knutselset Knutsel Activiteiten Knutselen.
Bekijk artikel informatie. Inkleurbare zeedieren glas" in lood" decoratie hangers. Special Price 400, Regular Price 865., Special Price 400, Regular Price 865., Maak een keuze. Voeg toe aan je winkelmandje. Bekijk artikel informatie. Paasei decoratie hanger glas in lood sets.
Welkom in het online atelier! Anneke Weesjes Glass.
Relatiegeschenken en Logo's.' Glas in lood of Tiffany. Maak kennis met mijn gezellige glasatelier waar handgemaakte glaswerken zoals raam-hangers, panelen, beeldjes, lampen en woondecoraties in. Tiffany glas ontworpen en vervaardigd worden te Onstwedde. Een klein dorpje gelegen in het mooie Westerwolde, een streek in het oosten van Groningen.
Glas in lood Etsy. FRANCE.
Cintre de vitraux de fenêtre. Vintage glas dans raamhanger lood. 5 étoiles sur 5 19. Transfert de lubrifiant, 750-850C, décalque en céramique, 1562-1400 f, bijoux, Trésor, schat, verre, les enfants, genre, glas en keramiek, Moody Blues., 5 étoiles sur 5 1131.,
Glas in Lood atelier Heart Glass Utrecht.
Heart Glass Utrecht. Glas in lood. Wie zijn wij? Waar zitten wij? Glas in lood. Wij zijn specialist in alles wat te maken heeft met Glas in Lood decoratie, restauratie en reparatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom eens langs in ons atelier. Heart Glass Glas in lood. Wij zijn een glas in lood atelier die zich specialiseert in restauratie, reparatie en decoratie. Het ontwerpen en uitvoeren van gebrandschilderde glas in lood panelen is een van onze specialisatie. We hebben ruime ervaring met het realiseren van zowel onze eigen ontwerpen als door klanten aangeleverde ontwerpen. Ook kunnen we in opdracht schetsen voor glas in lood panelen maken. Bent u benieuwd naar sommige van onze ontwerpen en de realisatie hiervan? Bekijk dan onze Facebookpagina of onze Instagram! Het restaureren en repareren van glas in lood behoort ook tot de expertise van Heart Glass.
Glas in lood Wikipedia.
Deze deelramen beschikken dan elk over een eigen sponning die tezamen het gehele raam vormen zie de foto. Dubbel glas bewerken. Om de uitstraling van glas in lood te combineren met een goede warmte-isolatie is het mogelijk glas in lood te monteren in dubbel glas. Er gaat echter wel iets van de uitstraling verloren, doordat de structuur van het glas in lood niet meer zo goed te zien is. Het is echter beter om het glas in lood in een frame aan de binnenzijde tegen de bestaande isolerende beglazing te plaatsen. Hierdoor staan het glas en het lood niet bloot aan de temperaturen die tussen de dubbele beglazing kunnen ontstaan. Het gaat om temperaturen die kunnen oplopen tot 60-70C en dit is op de lange duur schadelijk voor het raam.
Projectfoto's' Raamhangers Van Lagen Glas in lood.
Raamhanger Zeilschip Tiffany en Glas-in-lood techniek gecombineerd. Raamhanger Zonsondergang Gemaakt met glas-in-lood techniek. Raamhanger Zon schijnt op zee Gemaakt met glas-in-lood techniek. Raamhanger met gebloemd Patroon Gemaakt met glas-in-lood techniek. Vraag vrijblijvend uw offerte aan. Van Lagen Glas in Lood.
Raam decoratie Spreen glas in lood te Winschoten.
0597 436 266. Gebrandschilderd glas in lood. Glas in lood isolatieglas. Gebrandschilderd glas in lood. Glas in lood isolatieglas. Glas-in-lood als decoratie voor het raam of tegen inkijk op de vensterbank. Zowel de traditionele glas-in-lood-modellen als moderne ontwerpen lenen zich hiervoor uitstekend.
Glas in Lood Boekel Diverse technieken vakkundig toegepast.
Bij ons kun je terecht als je bijvoorbeeld op zoek bent naar glas in lood ramen, lampen of kunstwerken. In het atelier in Boekel gaan we dan op zo kort mogelijke termijn voor je aan de slag. De techniek van glas in lood maken is al jaren oud. Hierbij wordt gekleurd glas in de juiste vorm gesneden en aan elkaar gemaakt. Het kost best wat tijd om goed glas in lood te maken. Om die reden kun je bij een dergelijk project uitgaan van een wachttijd van minstens een halfjaar. Tiffany glas in lood kopen. Ook voor tiffany hanglampen, raamhangers en andere producten van tiffany glas in lood moet je bij Galerie Het Ateliertje zijn. De tiffany techniek werkt iets anders dan de reguliere glas in lood techniek. Stukken glas worden omwikkeld met koperfolie en vervolgens aan elkaar gesoldeerd.

Contacteer ons