Op zoek naar glas in lood atelier?

glas in lood atelier
Atelier Kees Glas in lood ontwerp en reparatie / restauratie.
Atelier Kees is gespecialiseerd in ambachtelijk glas in lood, nieuw, reparatie, restauratie, brandschilderen. Van ontwerp tot fraai glas in lood paneel. In diverse stijlen. Er is veel mogelijk met sierlijk en stevig glas in lood met oog voor detail. Glas is een prachtig materiaal.
Kielman glas in lood restauratie reparatie ontwerp online offerte Ars Artium atelier.
geselecteerde glas in lood realisaties. Kielman glas in lood is een vakkundige specialist op het gebied van glas in lood restauratie, reparatie en otwerp. bent u op zoek naar bekwame vakman voor uw glas in lood? het glas in lood raam een reparatie of restauratie verrijst? willt u een nieuw panel in uw raam of deur hebben? bestaand / nieuw glas in lood in isolatieglas plaatsen? Vraag een vrijblijvende online offerte aan! een glas in lood weer in originele staat herstellen. lees meer Reparatie. een of meerdere ruitjes in een glas in lood vervangen. lees meer Ontwerp. nieuw glas in lood geheel volgens klantwens. lees meer Isolatieglas. voor een mooie sfeer met goede isolatiewaarde en duurzaamheid. Glas-in-lood gratis zonder eigen risico repareren / restaureren. Meeste glas-in-lood schades vallen onder de glasverzekering, de verzekeraars vergoeden ook 100% van het noodzakelijke schilderwerk en de kosten van tijdelijke maatregelen. Bij glasschade hoeft u bij 36 verzekeringsmaatschappijen geen eigen risico te betalen, in 22 gevallen geldt bij glasschade de eigen bijdrage. Indien uw opstalverzekering eigen risico vereist, bij ons kunt u het glas-in-lood sowiso zonder eigen risico restaureren of repareren. Klik voor offerte.
Home Glas-in-lood Atelier. Comments Box SVG icons.
0473 11 16 85 info@glasinloodatelier.be. Glas in lood. Selecteer een pagina. Klear ontwerpt, creëert en restaureert glas-in-loodramen. Vroeger waren glas-in-loodramen enkel weggelegd voor welgestelden en voor instituties als de Kerk, maar die tijden zijn voorbij! Tegenwoordig zitten gekleurde ramen weer helemaal in de lift, en kan iedereen ze bestellen om een woning mee te verfraaien. Klear laat zich door niets uit het lood slaan! We ontwerpen, creëren en herstellen glas-in-loodramen voor een heel divers publiek: van particulieren tot kerkfabrieken, en van gemeentehuizen en openbare gebouwen tot dak en gevelwerkers.
Welkom.
Alette Winter is sinds 2009 actief in het maken van Glas-in-lood ramen. Tijdens haar opleiding Restauratie Decoratie te Zwolle, heeft ze liefde ontwikkeld voor dit ambacht. Op de HBO opleiding Docent Beeldende Kunst te Zwolle, heeft ze zich ontwikkeld als kunstenaar en kan ze unieke en creatieve ontwerpen maken. Na al die jaren heeft ze in 2018 de stap genomen om haar passie te volgen en Glas-in-lood Atelier Winter opgericht. Alette maakt ook prachtige kadootjes. Dus al heb je geen glas in lood ramen, een bezoekje aan het atelier kan altijd uitlopen op een mooi en origineel geschenk.
Restauratie en ontwerp van Glas In Lood België Atelier Geijsen.
Sinds 2018 gaat Wouter als 4de generatie de uitdaging aan om deze prachtige kunstambacht onder de aandacht te brengen. Tijdens Erfgoeddag 2019 werd Atelier Geijsen geselecteerd als favoriete maker. Wim en Wouter werken momenteel samen aan opdrachten voor particulieren, aannemers, architecten. BEKIJK ONZE PROJECTEN. Op zoek naar een eyecatcher voor in jouw woning of bedrijf? Met onze glasramen geven we ruimtes een unieke en authentieke uitstraling. Je raakt niet uitgekeken op het prachtige spel met licht en kleur. UITVOERING IN BINNENDEUREN, ALS GLASWAND, ALS RAAMDECORATIE. We restaureren met respect zowel oude als moderne glasramen. Gebroken glas, lood vervangen. We zorgen ervoor dat je glasraam een 2e leven krijgt. GROOT ASSORTIMENT AAN INDUSTRIEEL EN MONDGEBLAZEN GLAS. Dit is een eeuwenoude techniek om een afbeelding op glas aan te brengen. De pigmenten worden in de oven in het glas gebrand. Deze techniek passen we vaak toe in een glas in loodraam. WE MAKEN EEN ONTWERP OP MAAT VAN JOUW WENSEN.
Glas in lood repareren met Haarlems Glas in Lood Huis.
DIRECT NAAR GLAS IN LOOD. DIRECT NAAR THUIS REPARATIE. DIRECT NAAR WORKSHOPS. Kom langs in ons atelier in Haarlem. Een gebroken ruitje in uw glas-in-loodpaneel? Dat is geen reden om het paneel af te schrijven. De experts van het Haarlems Glas in Lood Huis maken niet alleen nieuwe creaties in glas, maar repareren ook bestaand glas dat aan vervanging toe is. In ons atelier beschikken wij over moderne machines en toegespitste apparatuur. Daardoor is geen klus ons te ingewikkeld. Wilt u kijken wat er allemaal mogelijk is met gefigureerd glas of glas in lood? Of wilt u hier zelf mee aan de slag? Ons atelier biedt workshops aan diverse groepen en partijen. Het Haarlems Glas in Lood Huis garandeert u een plezierige en leerzame dag in authentieke sfeer. Scherven brengen geluk. Heeft u een spiegel laten vallen of is uw glas-in-loodraam aan vervanging toe?
Wat doen we verbar; Glas-in-lood atelier Annemie De Vadder.
Vaak wordt in het vrije werk de link gelegd met textiel, hoe we dat doen wordt voor een stukje al prijs gegeven op deze website, de rest komt u best zelf ontdekken en bekijken. Eigentijds glas-in-lood Glas-in-loodraam met kantweefsel Glas-in-lood sculptuur Warme glastechniek Warme glastechniek GLasschaal Glasschaal Enkele speciale projecten en oplagen. We werken graag in series, zelfs in grotere aantallen houden we er aan dat de werkstukken elk hun eigen karakter of tekening hebben. Hier maakt het handenwerk en de inspiratie echt het karakter van het autenthieke product: steeds hetzelfde en toch telkens verschillend. Glassculptuur Keper van keel. Ontworpen in opdracht van het gemeentebestuur van Zedelgem voor de jaren 2005 tot 2015 dienstig als jaarlijkse cultuurprijs. Uitvoeren van glasschalen met textiel in opdracht VKH Vriendenkring Kunst Houtland 2009. Uitvoeren van glassculpturen voor de VRT 2012-2013. Ook herstellen en opnieuw in lood zetten van glas-in-loodramen behoren tot ons werkterrein.
Glas in lood. Demonstratie restauratiepraktijk Erps UiT in Vlaanderen.
Sint-Amanduskerk Erps Dorpsplein 1 3071 Erps. Hoe geraak ik hier? Ga met de bus of tram van De Lijn. Neem de trein. Deze activiteit is afgelopen. Originele datum: zondag 28 april 2019. Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Glas in lood. Demonstratie restauratiepraktijk op UiTmetVlieg.be. Vind dit als eerste leuk. Ik ga hier naartoe. Deel deze pagina. Niet te missen. UiT in het weekend. 5 tips voor dit weekend.
Eerste Bussumse Glashandel Glas-in-Lood.
In ons atelier geven wij glas-in-lood workshops aan kleine groepen. In deze tweedaagse cursus leert u hoe u de glasmaten van een zelf ontworpen paneel kunt berekenen, hoe u het glas kunt snijden en vervolgens in lood legt. Na deze cursus mag u uw eigen werk mee naar huis nemen.
glas-in-lood atelier DEMI-GARE.
glas-in-lood atelier DEMI-GARE. te zien bij. Skip to content. te zien bij. voor al uw glas-in-lood werk. modern klassiek glas-in-lood. uitvoering van eigen ontwerp. glas-in-lood in dubbel glas. logos van bedrijf, merk of vereniging. verkoop glas-in lood-panelen: nieuw en oud.
Glasraamatelier Erwin Snijders: Specialist glazenier in glas-in-loodramen.
Erwin Snijders is gespecialiseerd in het restaureren en onderhouden van glas-in-lood. Wij voeren steeds de restauraties uit met respect voor de historische achtergrond en de historische waarde van het gebouw. Openbare zakelijke glaswerken. Bedrijven, openbare en kerkelijke instanties kunnen bij ons terecht voor alle soorten glas-in-loodprojecten. U wordt van het begin nauw betrokken bij het project zodat het resultaat zeker naar uw verwachtingen is. Herstellen oude kerkramen. ontwerpen met passie. restauratie met precisie. voorzichtig en professioneel. kwalitatief en creatief. Glasraam voor het Nero-café/museum te Hoeilaart. Alle projecten bekijken. Glasraamatelier Erwin Snijders is al vele jaren een term op het gebied van glas-in-lood en brandglas. Duurzame en kwalitatieve glas-in-loodramen afleveren staat bij ons centraal, daarom werken we voornamelijk met artisanale glassoorten uit Duitsland, Frankrijk en Amerika. Glasraamatelier Erwin Snijders werkt hoofdzakelijk volgens de glas-in-loodtechniek, maar wij beheersen ook perfect de koperfolietechniek. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing om uw dromen te realiseren. Of e-mail ons. 32 0495/24 43 44. Terweststraat 23, 9180 Moerbeke-Waas Moerbeke. Nero-café/museum te Hoeilaart. Eglise St.-Nicolas te Dinant.

Contacteer ons