Meer resultaten voor glas in lood maken materiaal

glas in lood maken materiaal
Glas in lood Monument Vandekerckhove.
bol.com Handboek Glas in lood, P. Valldeperez 9789058771407 Boeken.
terug naar homepage. Vrije tijd Hobby. Handboek Glas in lood materiaal en gereedschap schetsen, ontwerpen en snijden 8 technieken en projecten stap-voor-stap restauratietechnieken. 4.7 van de 5. E-mail deze pagina. Uitgever: Forte uitgevers B.V. De auteur, een kunstenaar in het maken én restaureren van glas in lood, laat verschillende stijlen passeren uit de pre-Romaanse tijd, de Renaissance en de eeuwen daarna. Speciale methoden worden aangereikt waarmee men zelf glas in lood kunst kan ontwerpen.
Glas Glas in in lood Lood Nora Haarlem Wiggers. Atelier Nora Wiggers.
Verschillende keren per jaar geef ik bij Het Terras een cursus glasfusing. Ik ben van plan workshops van een hele dag te organiseren. De prijs zal ongeveer 12000, per dag bedragen. Meer informatie over deze workshop verschijnt binnenkort op deze web-site. Workshops in Maarn. Op de Maarnse Berg in Maarn staat midden in het bos mijn atelier De Boshut. Het is de plek waar ik mijn opdrachten uitvoer en waar ik verschillende workshops geef.: Eéndaagse workshop glasfusing: Prijs: 12000, per persoon per dag. De workshop is inclusief glas en ovenbrandingen. Maximaal drie deelnemers. Eéndaagse workshop brandschilderen: Prijs: 12000, per persoon per dag. De workshop is inclusief verf en ovenbrandingen. De gebrandschilderde glaasjes die tijdens de workshop gemaakt worden kunnen eventueel tijdens een tweedaagse glas-in-loodcursus in een raam verwerkt worden. Maximaal drie deelnemers. Tweedaagse workshop glas-in-lood voor beginners: Prijs: 22000, per persoon voor twee dagen. U leert een ontwerp te maken, glas te snijden, het glas in het lood te zetten, het paneel te solderen, te kitten en af te werken. De workshop is inclusief materiaal.
Minincursus glas-in-lood Maak zelf vensterramen of panelen Huis en Tuin: Creatief.
Zelf maken van een glas-in-lood vensterraam of paneel. Het samenstellen van een glas-in-lood vensterraam of paneel is voor iedereen goed uit te voeren. Bij toepassen van het juiste gereedschap, goede materialen en de nodige accuratesse bij de voorbereiding en de uitvoering, heb je al snel een product waar je trots op kunt zijn. Uiteraard geldt ook bij dit ambacht of deze hobby: oefening baart kunst, zodat het aan te raden is met een eenvoudig werkstuk te beginnen om de nodige vaardigheden op te doen. Basismaterialen voor Glas-in-lood. De basismaterialen zijn, zoals de naam aangeeft glas en lood, waarbij het loodprofiel niet het minst belangrijk is, daar het lood in combinatie met de tin het verband en de stevigheid aan het paneel of raam geeft.
Glas in lood.
Prijzen cursus: 6 avonden 129, inclusief materiaal zoals glas, lood en gebruik van gereedschap. Cursus voor gevorderde is ook bespreekbaar, de prijs hiervan is afhankelijk van wat u wil maken, welk materiaal hiervoor nodig is en hoeveel dagen hiervoor nodig zijn. Kom in contact.
Creatief Centrum Nijmegen-Zuid Glas in lood.:
Om uw creativiteit in een fascinerende kunstvorm kwijt te kunnen heeft het Creatief Centrum als nieuwe hobby Glas in lood mogelijk gemaakt. De veelzijdigheid van dit oude ambacht is enorm. Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Glas in lood werd destijds gemaakt omdat een raam uit een stuk niet te maken viel.
Veerle Verschooren.
Veerle Verschooren ontwerpt met glas, een even boeiend basismateriaal als goud, hout, metaal, textiel, kunststof of papier, maar met een soms onterecht oubolliger imago. Haar werk toont dat er ook frisse, hedendaagse ontwerpen kunnen uitgevoerd worden met glas en lood. En niet alleen in openbare gebouwen of kerken, maar even goed in hedendaagse woonarchitectuur. Voor glas-in-lood kies je, als je houdt van kleur en licht, en durft te gaan voor een eigen accent. Veerle doet aan slow-design. Ze neemt de tijd om te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, de tijd om te kijken naar de omgeving waar haar glaswerk mag geïntegreerd worden. Want de mooiste werken schuilen in de dialoog. Elke realisatie wordt door Veerle volledig uitgevoerd. Van ontwerpfase over uitvoering tot plaatsing van het werk in uw interieur. Puur handwerk we houden er weer van. Dit heeft Unizo ook opgemerkt. Zij richtten het HIB-label Handmade in Belgium op. Sinds begin 2015 draagt Veerle met trots ook dit label. Surf gerust eens naar de website en bekijk wat er allemaal door en met onze handen kan gemaakt worden. Veerle Verschooren 1977 en Tim Baute 1980 delen een sterke voorliefde voor het atelierleven en de kunst van het maken.
Materiaal glas in lood Tiffanyloodshop.
Webshop Glas in lood Materiaal glas in lood. Materiaal glas in lood. Alle materialen die nodig zijn om uw glas in lood werk tot een prachtig stuk te maken. Boren in glas. 1 2 3 Volgende pagina Laatste pagina. Schoonmaakmiddel voor glas.
Handboek glas in lood: materiaal en gereedschap, schetsen, ontwerpen en snijden, 8 technieken en projecten stap-voor-stap, restauratietechnieken Bilzen.
Handboek glas in lood: materiaal en gereedschap, schetsen, ontwerpen en snijden, 8 technieken en projecten stap-vo. Pere Valldepérez auteur. De auteur, een kunstenaar in het maken én restaureren van glas in lood, laat verschillende stijlen passeren uit de pre-Romaanse tijd, de Renaissance en de eeuwen daarna.
Gekleurd Glas Speciaalzaak atelier en cursussen.
cursus glas in lood. Systeem96 vlakglas Transparant. Systeem96 vlakglas Opaal. Systeem96 vlakglas Iriserend. Glas Wissmach Opalecent. Spectrum Non fuse glas. Spectrum Rough Rolled. Armatuur gefused glas. Hitte bestendige plaat. Metaal voor glazeniers. 000, 0 artikelen. Gekleurd Glas Speciaal zaak voor glas versmelten. Onze winkel is een zeer ruim gesorteerde speciaalzaak waar je gekleurd glas kan kopen.
Gun uw glas-in-lood een tweede leven. t Glaswerckhuys.
In het atelier van t Glas Werckhuys herstellen we kleine en middelgrote panelen in hun originele glorie: wij vernieuwen uw glas-in-lood, maar bewaren de authentieke klasse. Een ambacht voor specialisten. Professionele reparaties met hoogwaardige materialen.: Breuken en barsten verlijmen we met epoxyharslijm. Ontbrekende plaatjes vullen we zorgvuldig aan met gelijkaardig glas. Beschadigde loodprofielen vervangen we door nieuwe profielen. Nieuwe materialen maken we met beige of zwarte mastiek tocht en waterdicht. Gebrandschilderd glas vervangen we of retoucheren we met lichtechte pigmenten. Loodglas of glas-in-lood?

Contacteer ons